MENU

Скаути Сумщини відпочивають активно!

І знову чудовий відпочинок у неділю 23 січня 2022 р.! На подив швидко ми дісталися зимового лісу за містом, отримали санки та лижі і вийшли на сніговий простір і веселу гірку! Ми каталися по-одному та "потягом", стрибали сальто з трампліну у сніговий "пуховик", катились на лижах та збудували снігового воротаря! Потім грілися у приміщенні табору, пили чай з бутербродами. І знову на простір! Повернулися по домівкам задоволені та щасливі. Зима - це чудо! 

И снова чудесный отдых в воскресенье 23 января 2022 г.! На удивление быстро мы добрались до зимнего леса за городом, получили санки, лыжи и вышли на снежный простор и весёлую горку! Мы катались по-одному и "паровозиком", прыгали сальто с трамплина в снежный "пуховик", катались на лыжах и соорудили снежного вратаря! Потом грелись в помещении лагеря, пили чай с бутербродами. И снова на простор! Вернулись по домам довольные и счастливые. Зима - это чудо!

On Sunday, January 23, 2022 we had a wonderful holiday again! Surprisingly, we got to the winter forest outside the city quickly, got sledges and skis and went out into the snow and a fun slide! We rode one by one and "train", jumped somersaults from the springboard into the snow "down jacket", went skiing and built a snow goalkeeper! Then we warmed ourselves in the camp, drank tea with sandwiches. And back to space! We returned home satisfied and happy. Winter is a miracle!

Переглядів: 636 | Додав: signal | Дата: 25.01.2022 | Коментарі (0)

Вітаю Вас Гость | Реєстрація | RSS | Вхід

наверх